Referencer

Lægerne siger… prøv at rulle ned over siden, og se kommentarerne fra flere forskellige læger:

 

Christina Thein

Læs mere
Jeg har i det forløbne år 2022 anvendt Henrik Munck som advokat

Jeg har i det forløbne år 2022 anvendt Henrik Munck som advokat i forbindelse med salg af min klinik.

Jeg har tidligere adspurgt og anvendt Henrik Munck i andre sager.

Det var i forvejen en lidt prekær sag af mange forskellige årsager, men Henrik Munck håndterede sagen sagligt, professionelt og svarede altid hurtigt på mine forespørgsler, præcis hvad man har brug for når man selv har svært ved at overskue situationen.

Jeg kan på det varmeste anbefale Henrik Munck både vedr. hans faglige kunnen som er helt i top, hans evne til at håndtere de psykiske aspekter, der kan være omkring det at ligge i salgsforhandlinger og ikke mindst pris som ligger en del lavere end andre tilsvarende advokater i branchen.

Endnu engang giver jeg Henrik Munck mine varmeste anbefalinger. Tak for hjælpen.

Læge Erik Peltz-Andresen

Læs mere
Det har været en lang rejse at få solgt praksis

Det har været en lang rejse at få solgt praksis.

Jeg har været meget tilfreds med Henriks hjælp. Han har altid været at træffe og har responderet hurtigt.

Alice Lodberg Madsen

Læs mere
Jeg har været meget taknemmelig for Henrik Muncks assistance

Jeg har været meget taknemmelig for Henrik Muncks assistance i en langtrukken salgssag og for hans altid klare og hurtige svar.

Henrik har en klar anbefaling herfra.:-)

Ulla Lindberg-Larsen

Læs mere
Jeg vil gerne sige Henrik Munck Mange tak!

Du har virkelig gjort et flot og kompetent juridisk stykke arbejde undervejs i denne til tider lidt langtrukne proces.

Glædeligt, at det endte positivt – jeg føler mig rigtig godt tilpas her i min nye praksis.

Anders Petri

Læs mere
Tak for den juridiske assistance

Vi vil gerne sige Henrik Munck tak for den juridiske assistance i forbindelse med afviklingen af vores praksis.

Vi har oplevet et glat forløb på alle niveauer ikke mindst takket være hurtig og kompetent revisor- og advokatbistand.

Karina Korsgaard Grøn

Læs mere
Yderst rimelig

Henrik Munck har været advokat for mig i forbindelse med salget min andel af en kompagniskabs-almen praksis. Hans rådgivning har været professionel og tilgængeligheden god.
Han har udvist kendskab til forholdene i almen praksis, som har medført at handelen har gledet let.
Han udarbejdede en købskontrakt, som gik igennem i første omgang hos min køber og dennes rådgivere. Hans honorar er yderst rimeligt.

Anders Lindø

Læs mere
Høj faglig standard

Jeg har haft fornøjelsen af Henrik Muncks rådgivning i forbindelse med praksiskøb. Rådgivningen var præget af høj faglig standard og professionalisme. Kommunikationen var nem og behagelig. Jeg kan varmt anbefale Henrik Munck.

 

Henrik R Nørresø,

Brønshøj

Læs mere
Min lægeklinik er netop blevet solgt

Min lægeklinik er netop blevet solgt efter en meget lang og svær kamp, da interessen for almen praksis aktuelt er meget lav.

Henrik Munck har været en dybt engageret og professionel advokat/medspiller og har taget sig af alt det praktiske og formelle i hele forløbet, så jeg ikke behøvede at bekymre mig yderligere. Altid hurtigt respons ved spørgsmål og vedvarende opfølgning og alt til en yderst fair og rimelig pris.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Advokat Henrik Munck ved praksissalg.

Jeanne Rungby,

Speciallæge

Læs mere
Jeg har haft glæde af Henrik Muncks

Jeg har haft glæde af Henrik Muncks ekspertise i flere sammenhænge: Sommerhuskøb, Hussalg, og senest kliniksalg.

Henrik er engageret og handlekraftig, når det gælder. Han svarer omgående på henvendelser og tager alle spørgsmål seriøst.

Ens sag er i gode og trygge hænder.

Særligt positivt om Henriks handlekraft vil jeg nævne en hændelse i forbindelse med kliniksalget. Efter at overdragelsesaftalen var underskrevet af både køber og sælger, ville købers revisor pludselig have nedslag i prisen.
Aftalen var allerede sendt til lægeforeningen til godkendelse. Henrik meddelte omgående lægeforeningen og køber, at handlen var sat i bero, med annullering for øje, hvis ikke køber og hans revisor snarest fandt enighed. Det gjorde de således hurtigt og handlen kørte smidigt herefter.

Tak til Henrik for kyndig og tryg hjælp

Jeanne Rungby,

Speciallæge i øre- næse- halssygdomme

Læge Henrik Kjældgaard

Læs mere
Fantastisk rådgivning og sparring under opsplitning af lægepraksis

En opsplitning af lægepraksis er som en skilsmisse en kompliceret proces, hvor konflikter og aftaler skal bearbejdes og fastlægges.

Her oplevede jeg en yderst kompetent, venlig og hurtig sparring og rådgivning. Kommunikationen foregik pr telefon og mailkorrespondance, og det var intet problem overhovedet. Bla. oplevede jeg, at Henrik gennemlæste en kontrakt i sin ferie og kom med tilbagemeldinger, hvilket fortæller om den gode service. Selve opsplitningen og dens mange facetter bliv trygt forklaret og gennemført under Henriks rådgivning. Også forhandling med nye kliniklokaleudlejere blev ført med sikker rådgivning.

Yderligere må fremhæves, at honoraret også er absolut rimeligt.

Samlet oplevelse af samarbejdet med Henrik Munck er en yderst faglig kompetent rådgivning, hvor Henriks store branchekendskab tydelig skinner igennem. Jeg kan kun varmt anbefale Henrik og vil selv benytte hans juridiske assistance i fremtiden!

Praktiserende (nu solo)-læge Henrik Kjældgaard
Haderslev Lægeklinik

Gitte Søndergaard,

Alm. prakt. læge

Læs mere
Henrik Munck har vist sig som en kompetent

Henrik Munck har vist sig som en kompetent og erfaren medspiller ved salg af min praksis i Roskilde Lægehus.

Kommunikationen har været rigtig god. Han er pålidelig og vender altid tilbage, og man skal aldrig rykke for svar. Han har bevaret det klare overblik og samlet trådene, og så er han rimelig i pris. Også ift udarbejdelse af interessentskabskontrakt kan Henrik Munck anbefales.

Nanna Hengstenberg

Læs mere
Jeg har haft fornøjelsen

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Henrik Munck, i forbindelse med at jeg i 2017 indgik kompagniskab mhp generationsskifte.

Jeg er meget taknemmelig over, at jeg valgte Henrik Munck som min advokat, da han på baggrund af hans kompetence og store faglige viden inden for køb og salg af praksis rådgav mig på en måde, så jeg undgik at indgå en handel som på alle måder ville havde medført et stort økonomisk tab for mig, og siden fandt jeg den perfekte praksis.

Han sætter sig 100% ind i sagerne (der har været flere forløb!) og han har kontaktet mig straks, når han har fundet uhensigtsmæssige eller bekymrende situationer. Ud over at Henrik Munck er super dygtig er han tilmed også billig og derfor har jeg kun rosende ord at sige om advokat Henrik Munck.

Når min mand om et par år også skal købe praksis er vi ikke i tvivl om, hvem vi vælger som advokat – selvfølgelig Henrik Munck ��

Mvh Nana Hengstenberg

Læge Leif Rasmussen,

Holbæk

Læs mere
I forbindelse med salg

I forbindelse med salg af min praksis fik jeg advokat Henrik Munck anbefalet af en god ven og praktiserende læge i forbindelse med hans eget praksissalg i Holbæk. Han var overordentlig tilfreds :-).

Jeg vil gerne sige Henrik Munck rigtig mange tak for hjælp til at få alt til at falde på plads. Jeg har været rigtig glad for vores samarbejde og hans forslag til løsning af de mange problemstillinger fra modpartens side.

Det har samtidig givet mig ro, at Henrik har været nem at komme i kontakt med, når jeg havde brug for det og har været så hurtig til at svare på mine forespørgsler.

Honoraret var også rimeligt, set i lyset af, hvor besværlige forhandlinger vi har haft. Det var dejligt at det hele lykkedes.

Øjenlæge Claus Henrik Nielsen

Læs mere
Advokat Henrik Munck har bistået

Advokat Henrik Munck har bistået mig ved salget af min øjenklinik.

Hans store viden og erfaring samt ikke mindst kendskab til FAS dags aktuelle indstilling, har gjort forløbet nærmest smertefrit.

Mine henvendelser blev besvaret meget hurtigt, meget venligt og imødekommende.

Øjenlæge Claus Henrik Nielsen

Lene Peitersen

 

Læs mere
Faglig dygtig og engageret advokat

I Henrik Munck fandt jeg en faglig dygtig og engageret advokat.

I forbindelse med køb af speciallægeklinik har jeg fået en supergod rådgivning og altid med hurtig respons ved henvendelse.

Mine varmeste anbefalinger.

Mvh.

Hanne og Peter Silbye

Læs mere
Varm anbefaling med følelse af tryghed.

Vi har ved årsskiftet 2016/17 solgt vores kompagniskabspraksis i Køge og fået rigtig god og professionel hjælp af Henrik Munch – lige fra det indledende møde til de underskrevne aftaler var på plads.

Kommunikationen har været nem, enten pr mail eller telefon med hurtigt svar og forslag til, hvordan vi skulle komme videre. Tog det for lang tid, var Henrik hurtig med opfølgning. Vi har under hele forløbet følt os trygge og veltilpasse i ”hans hænder”. Vores varmeste anbefaling ved praksissalg

Knud Thyssen

 

Læs mere
Honoraret var absolut rimeligt

På baggrund af flere gode kollegers anbefaling valgte jeg at henvende mig til Henrik Munck, da jeg i foråret 2016 havde fundet en køber til min praksisandel gennem 40 år.

I handlen indgik også salg af min del af ejendommen, hvorfra praksis drives. Forløbet med handelen havde et ukompliceret forløb , dels fordi jeg var enig med køber om vilkårene, men også fordi jeg følte stor tryghed ved den støtte det var at have en nem tilgængelighed til og en venlig korrespondance med Henrik, der på alle måder virkede tillidsvækkende og kompetent.

Honoraret var absolut rimeligt. Jeg kan kun give min bedste anbefaling til at bruge Henrik Munck som advokat.

Richard Bousfield, Carsten Rygner og Jens Damsgaard

Læs mere
Faglig dygtig og engageret advokat

Henrik Munck hjalp os gennem en svær proces i vort lægehus med salg af tre ud af fire praksis i samarbejdspraksis.

Vi havde ingen samarbejdskontrakt, og det krævede kløgtighed og en sikker hånd, at få de mange løse ender på plads.

Vi har følt os godt hjulpne og er bagefter dybt taknemmelige.

Tom Christensen,

Øjenlæge, Hillerød

Læs mere
Jeg vil her benytte anledningen

Jeg vil her benytte anledningen til at sige Henrik Munck tusind tak for en meget professionel håndtering af hele overdragelsen af min praksis.

Jeg har hele tiden følt mig meget tryg ved hans måde at vejlede mig på, således at der på intet tidspunkt i forløbet har været grund til tvivl. At han også opnåede det maksimale resultat for mig, gør naturligvis ikke tilfredsheden mindre.

Alt i alt vil jeg anbefale andre at gøre brug af Henrik Munck hvis nødvendigt, og skulle jeg selv i anden sammenhæng få brug for juridisk bistand vil Henrik Munck straks høre fra mig.

Hanne Bramaholm Hager,

Praktiserende Læge

Læs mere
Jeg har anvendt advokat Henrik Munck

Jeg har anvendt advokat Henrik Munck, i forbindelse med køb og overtagelse af halvdelen af en kompagniskabspraksis i Rødovre i 2015. Jeg fik Henrik Munck anbefalet af min revisor, da jeg i forbindelse med handlen skulle bruge en erfaren advokat, der kunne træde til hurtigt.

Henrik tog straks sagen med få timers varsel, og har hele vejen været meget fleksibel. Jeg har oplevet en rigtig god tilgængelighed både på mail og telefon, hvilket har været vigtigt for mig, da jeg en stor del af tiden hvor kontrakter og lignende blev udarbejdet, opholdt mig i en lille bygd i Grønland. Ud over praksishandlen med goodwill og inventar, fulgte også køb af klinikejendom, som Henrik har håndteret med udarbejdelse af skøde, tinglysning og hvad der i øvrigt hører med.

Henrik Munck har i hele forløbet holdt mig orienteret, og har trådt til med den nødvendige rådgivning, også da der opstod komplikationer og sagen trak ud. Han har ligeledes håndteret alt væsentlig kommunikation med min revisor og ikke mindst med sælgers advokat.

Min kompagnon og jeg brugte også Henrik Munck til at gennemgå vores nuværende interessentskabskontrakt, så vi undgik fejl vi senere kunne fortryde. Det var derfor også naturligt at min mand og jeg fik hjælp fra Henrik Munck, da vi privat skulle have udarbejdet en ægtepagt.

Jeg kan på baggrund af dette varmt anbefale Henrik Munck som advokat ved praksiskøb og medfølgende anliggender. Jeg har hele vejen følt jeg var i de bedste hænder og fået en tålmodig forklaring på de ting jeg selv havde svært ved at forstå undervejs. Alt i alt en meget kompetent rådgivning til en rimelig pris.

Christoffer Rud-Sørensen,

Øjenlæge, Kolding

Læs mere
I forbindelse med min overtagelse

I forbindelse med min overtagelse af en eksisterende øjenlægepraksis i Jylland indledte jeg i efteråret 2015 et samarbejde med advokat Henrik Munck. Efter en behagelig og informativ telefonisk samtale enedes vi om forholdene omkring et sådant samarbejde.

Under selve forhandlingerne har Henrik været meget behjælpelig med at få alle aftaler på plads, inklusiv forholdene omkring erhvervslejemålet, og alle opgaver er blevet løst yderst tilfredsstillende. Det har hele tiden været muligt at komme i kontakt med ham, hvis der var et par afklarende spørgsmål, der trængte sig på, og jeg oplevede, at rådgivningen til enhver tid var både sufficient og kompetent.

Gennem hele forløbet har Henrik således til fulde levet op til de aftaler, der blev indgået, og mere til, og jeg kan trygt anbefale ham som sparringspartner i forbindelse med overdragelse af praksis.

Lena Egelykke Jørgensen

 

Læs mere
Ved mit køb af praksis

Ved mit køb af praksis og udarbejdelse af ægtepagt har jeg fået juridisk hjælp og rådgivning af advokat Henrik Munck.

Hjælpen har været kompetent og venlig, og jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen igennem.

Han formår at anskueliggøre vanskelige juridiske problemstillinger, så man som lægmand forstår dem. Jeg kan varmt anbefale advokat Henrik Munck.

Lena Egelykke Jørgensen,

speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme, Holbæk

Ida Walsøe,

tidl. hudlæge i Brønshøj

Læs mere
Henrik Munck har været til stor hjælp

Henrik Munck har været til stor hjælp ved mit salg af klinik.

Han har været meget hjælpsom med præcise råd og vejledninger, anbefaling af vurderingsmand og i forhandlinger med Købers rådgivere, og jeg glæder mig over at handlen nu er godt afsluttet.

Bodil Ploug

 

Læs mere
Vi brugte Henrik Munck

Vi brugte Henrik Munck som advokat, da vi solgte vores kompagniskabs-praksis i Hellerup efteråret 2015.

Jeg var meget tilfreds med den professionelle bistand lige fra det indledende møde, hvor goodwill blev fastlagt efter forslag fra Henrik Munck, efterfulgt af hjælp til formulering af annonce til Praksisbørsen og senere gennemførelse af praksis-salget.

Henrik Munck var meget tilgængelig såvel telefonisk som pr. mail, hvilket gav tryghed og afklaring i et forløb, som ikke var uden problemer undervejs.

Og så var advokat-honoraret bestemt rimeligt.

Bodil Ploug,

Tidligere praktiserende læge i Hellerup

Vaida & Tom Havemose

Læs mere
Vi var meget glade

Vi var meget glade for en professionel behandling og hurtig respons på diverse uklarheder ved vores køb af øjenlægepraksis.

Hermed siger vi mange tak for hjælpen.

Uffe Trolle Gronemann,

Praktiserende læge

Læs mere
Uffe Trolle Gronemann, Praktiserende læge Slagelse.

Som færdig speciallæge i starten af 2015 stod jeg for at skulle købe mig ind i en kompagniskabspraksis i Slagelse.

Efter anbefaling kontaktede jeg advokat Henrik Munck. Vi klarede kommunikationen via telefonsamtaler og e-mails.

Overordnet var handlen ukompliceret, da prisen på forhånd var aftalt med sælger, men undervejs fik jeg relevant og kompetent rådgivning. Henrik udformerede kontrakt og særeje. Kontakten var behagelig og tilgængeligheden som ønsket. Jeg kan varmt anbefale ham.

Asbjørn Christensen,

 

Læs mere
I forbindelse med mit salg

I forbindelse med mit salg af praksis har Henrik Munck været en uvurderlig hjælp fra start til slut; hans tilgængelighed og hans præcision og hurtighed i korrespondancerne har været helt fantastisk;

– samarbejdet med Henrik har afgjort været en meget positiv oplevelse.

Asbjørn Christensen,

tidligere praktiserende læge i Kgs. Lyngby

Steen Frobenius,

Vanløse

Læs mere
Jeg har i her til august fået solgt min samarbejdspraksis.

Før dette, har der været et længere forløb med overvejelser og drøftelser med H Munck (delepraksismuligheder mm) hvor jeg oplevede en kvalificeret og målrettet rådgivning.

Aktuel afsluttet handel på en gnidningsfri måde.

Der har under hele forløbet været let adgang til at få svar på de mange spørgsmål en sådan handel giver.

Søren Torkil Svenstrup,

praktiserende læge

Læs mere
En god og kompetent assistence

Jeg fik ultimo 2014 en hurtig, god og kompetent assistance til køb af almen praksis i Skibby, Region Hovedstaden.

Jeg fik gennem hele forløbet god og relevant rådgivning i forbindelse med praksiskøb og udarbejdelse af interessentskabskontrakt, købekontrakt mv.

Alt i alt har forløbet været fuldt tilfredsstillende, og jeg kan varmt anbefale Henrik Munck som juridisk rådgiver i forbindelse med køb af almen praksis.

Søren Torkil Svenstrup
praktiserende læge

Hudlæge Patricia Højberg

 

Læs mere
De varmeste anbefalinger

1) Praksis handel:

Når man har taget den store beslutning at skifte sin trygge hospitalstilværelse ud med en speciallægepraksis, er det alfa og omega at finde sig en god advokat, som kan bistår med råd og vejledning i udarbejdelsen af en god handel. Overordnet har jeg været meget tilfreds med Henrik Munck, som har været let tilgængelig, venlig og yderst kompetent.

2) Leje af lokaler:

I den periode hvor jeg var under generationsskifte, erkendte jeg at der måtte nye lokaler til. Jeg havde brug for mere plads og ønskede også handicap adgang. Henrik Munck hjalp med at indgå en god lejekontrakt på vilkår til min fordel, f. eks. i forbindelse med den årlige huslejestigning, hvor besparelsen er betydelig, og på istandsættelse inden indflytning, hvor udlejers tilskud blev 7 cifret.

3) Retshjælp:

I forbindelse med indretning af mine lokaler, valgte vi at købe nogle Simens operationslamper. Den elektriker, som stod for opsætning af disse lamper, forlangte mere end dobbelt så meget, som det ellers ville være kostet, hvis jeg havde valgt Simens egne folk til opsætning. Jeg nægtede at betale, og fik i stedet hjælp af Henrik Munck. Resultatet endte til min fordel. Super kompetent arbejde.

4) Forsikringssag:

Jeg var så uheldig, at blot 3 mdr. efter at jeg overtog praksis, løb vi ind i en kæmpe vandskade. Jeg var fuldstændig uforskyldt i skaden, da den var opstået på etagen ovenfor. Klinikken blev lukket helt ned i 3 mdr. Forsikringsselskabets udgangspunkt var, at mit løsøre var værdiløst og at mit omsætningstab skulle kunne dokumenteres i mine gamle regnskaber, som jo ikke fandtes i den dengang helt nye klinik. Henrik Munck hjalp med at forhandle med forsikringskonsulenterne. Jeg ved ikke, hvordan det hele havde endt hvis ikke jeg havde fået Henriks hjælp. Han gjorde et stort stykke arbejde både med rådgivning og forhandlinger på et tidspunkt, hvor jeg var helt i knæ, og det samlede resultat var yderst tilfredsstillende.

Henrik er en yderst kompetent advokat, som jeg efterhånden også er kommet til at betragte som en ven, da han har vejledt mig gennem såvel behagelige som ubehagelige og yderst vigtige begivenheder i mit liv.

Mogens Lyhne

 

Læs mere
Varm anbefaling af Henrik Munck

Da jeg valgte at sælge min praksis, var der ingen tvivl om, hvem som skulle formidle salget. Min hustru var 3 år inden, i forbindelse med salg af sin praksis, særdeles tilfreds med Henrik Munck som advokat.

Min handel blev klaret med et personligt møde samt flittig email korrespondance.Altid med hurtige fyldestgørende svar på mine spørgsmål. Handlen foregik stille og roligt og yderst professionelt.

Jeg havde også en klar fornemmelse af, at skulle handlen være god, så skulle begge parter være tilfredse. Jeg har klart indtryk af, at min afløser trives godt, og at også hun syntes at købet af praksis er tilfredsstillende Jeg kan varmt anbefale Henrik Munck.

Henrik Wille,

Øjenlæge

Læs mere
I forbindelse med mit salg

I forbindelse med mit salg af praksis søgte jeg på anbefaling Henrik Muncks assistance.

Han har arbejdet hurtigt, effektivt og kompetent til min fulde tilfredshed.

Birger Praetorius,

Læge

Læs mere
Henrik Munck kan varmt anbefales.

Ved salg af almen praksis har jeg fået venlig og professionel vejledning.

Først ved personlig møde, og siden ved email korrespondance.

Jeg har følt mig tryg i hele forløbet, og selvom goodwill ikke var som for nogle år siden, var prisen noget jeg selv accepterede.

Steen Hagen Petersen,

Øjenlæge

Læs mere
Jeg kan varmt anbefale advokat Henrik Munck.

På anbefaling fra kolleger valgte jeg advokat Henrik Munck til at bistå mig med salget af min klinik.

Det valg har jeg været yderst tilfreds med i hele forløbet, hvor jeg har nydt godt af en altid hurtig adgang til yderst kompetent og venlig hjælp og rådgivning, givet med et godt overblik, men med samtidig sans for relevante detaljer.

Inger-lise Jørgensen,

Roskilde

Læs mere
Flot tilgængelighed.

I forbindelse med salg af min delepraksis benyttede jeg/vi (sælger/køber) advokat Henrik Munck.

Det var en meget positiv oplevelse. Han er meget kompetent, flot tilgængelighed, og det vi ikke selv lige havde tænkt på, vidste han alt om.

Vi fik lavet købskontrakt og interessentskabskontrakt

Sven Rud Andersen,

Speciallæge i oftalmologi

Læs mere
Anbefalet af kollega.

Da jeg pga. sygdom måtte sælge min praksis, valgte jeg Henrik Munck efter varm anbefaling af en kollega, er valg, jeg har været overordenligt tilfreds med.

Jeg har fået venlig og kompetent rådgivning og har hele tiden kunnet komme i kontakt med Henrik, også mellem jul og nytår, hvor han var syg, og hvor salget begyndte at haste – Henrik klarede det fra sygesengen, vi havde en livlig e-mail korrespondance!

Jeg kan varmt anbefale Henrik Munck.

Jørgen Hoppe,

alm. praksis, Kbh. S.

Læs mere
Let og hurtig kontakt.

I forbindelse med salg af min del af vores 2 mands kompagniskab, som jeg har fået tilladelse til at omdanne til en delepraksis, har advokat Henrik Munck repræsenteret mig.

Jeg har været meget glad for samarbejdet.

Det har aldrig været svært at komme i forbindelse med Henrik Munck, problemstillingen er hurtig og præcist opfattet, og jeg har altid fået fyldestgørende svar.

Christian Pilebæk Hansen,

Speciallæge i neurologi

Læs mere
Venlig, imødekommende og kompetent hjælp.

Det er en fordel at få bistand af en advokat med særlig kendskab til lægepraksis.

Godt fokus på mål og samtidig konflikthåndtering.

 

Leif Christensen,

Brøndby

Læs mere
Præcis orientering.

Meget kompetent og hurtig hjælp og vejledning i forbindelse med praksissalg.

Først en fin, lang telefonisk orientering om salget, og derefter mange og præcise mailkontakter.

Aldrig besvær med at komme i kontakt med Henrik Munck.

Henrik Laugesen,

Slagelse

Læs mere
God professionel sparring.

Jeg har fået afvokatbistand af Henrik Munck i forbindelse med salg af min praksis, hvor tingene var gået i hårdknude.

Min oplevelse var, at jeg fik god og professionel sparring, og jeg kom godt igennem en ellers svær praksishandel.

Jeg kan således anbefale Henrik Munck til andre og vil også bruge ham igen når/hvis jeg skulle handle praksis igen. Synes også prisen var fair.

Jimmy Collemorten,

Speciallæge

Læs mere
Kompetent rådgivning og god forhandling.

Mit samarbejde med Henrik Munck i forbindelse med køb af speciallægepraksis var ganske fint. Rådgivningen var kompetent, og samarbejdet behageligt. Mit forløb var en del kompliceret – men endte alligevel tilfredsstillende for mig pga. den gode rådgivning med bl.a. at involvere FAS.

Herudover nød jeg godt af Henrik Muncks gode forhandlingsevner ved mødet med sælger og dennes advokat. Jeg kan varmt anbefale Henrik Munck

Kirsten Lyhne,

Læge

Læs mere
Det var et helt igennem behageligt samarbejde.

Henrik Munck blev mig anbefalet for et par år siden af en kollega, der havde fået hjælp med salg af sin praksis.

Da jeg havde fundet en køber som passede til vores 5 mandspraksis, henvendte jeg mig derfor til Henrik Munck,

Henrik Munck var imødekommende, lydhør, ordholdende og reel, og gav mig tryg og god fornemmelse i den jungle det jo er, når man heldigvis ikke handler praksis mere, end de to gange, hvor jeg i sin tid var køber, og nu hvor jeg efter 30 år sælger min praksis. Det var også behageligt, at hans helt rimelige regning var udspecificeret, så jeg kunne se hvad jeg betalte for.

Jeg kan kun anbefale Henrik Munck, og sender den kollega som i sin tid gav mig rådet at vælge Henrik Munck en venlig tanke.

Jan Jørgensen,

Fuglebjerg

Læs mere
Fint arbejde.

For ca. et år siden blev en yngre kollega interesseret i at overtage min del af Lægehuset Fuglebjerg.

På daværende tidspunkt var jeg dog rask, glad for mit arbejde og ikke indstillet på at lade mig pensionere. Desuden var det tilbudte beløb for goodwill beskedent efter min mening. Imidlertid blev jeg syg efter en operation. Henrik Munck var da til stor hjælp, både med at forhandle med købers advokat og med hurtig og saglig behandling af sagen. Derfor kunne handlen afsluttes nemt med en fordoblet goodwill og med en fin afslutning.

Uden problemer er praksis nu solgt, takket være en fornem og venlig behandling fra Henrik Munck. Det har været en stor hjælp at kunne overlade sagen, da jeg følte min sygdom havde svækket mig. Jeg har hele tiden følt mig tryg ved samarbejdet med Henrik Munck

Pia Georg Jensen,

Speciallæge i kirurgi

Læs mere
Hurtig og god juridisk hjælp til køb af praksis.

Jeg har haft stor glæde af Henrik Muncks vejledning i forbindelse med mit køb af kirurgisk speciallægepraksis, med god og hurtig hjælp til en rimelig pris.

Sagen hastede lidt, men Henrik Munck kunne holde møde med kort varsel, og udarbejdede en købekontrakt som muliggjorde at jeg hurtigt kunne erhverve praksis, og få papirerne på plads.

Selv efter et år, har jeg kunnet rette henvendelse og få god hjælp, uden at modtage en ekstra regning for praksishandlen.

Kim Werther,

Speciallæge, ph.d.

Læs mere
Kompetent og behageligt samarbejde.

I forbindelse med køb af min øre-, næse-, og hals speciallægepraksis i Roskilde, har jeg været yderst tilfreds med samarbejdet med Advokat Henrik Munck.

Henrik Muncks erfaring ved praksishandel var vigtig på flere punkter, men især under forhandlingen om fastsættelse af købspris, skulle det vise sig at have afgørende betydning.

Det viste sig at sælgers advokat havde en helt anden opfattelse af, hvordan man skulle udregne goodwill end Henrik Munck havde.

Dette emne kunne vi formodentlig have debatteret længe, men med Henrik Muncks juridiske erfaring og behændighed, blev det hurtigt aftalt mellem advokaterne, at lade FAS afgøre de punkter der var uenighed om.

Det skulle vise sig at være en god beslutning, idet jeg alene på det punkt sparede et beløb, der var større end Advokat Henrik Muncks samlede honorar for den juridiske bistand under handlen.

Advokater har ry for at være dyre i drift. Det kan jeg ikke påstå i denne sammenhæng. Involvering af Henrik Munck i handlen var ligefrem en økonomisk gevinst.

Advokat Henrik Munck var præcis i sin formulering og holdt sig de aftaler vi sammen indgik forud for forhandling med sælger og dennes advokat. Han lytter gerne til dine ønsker og behov, og er samtidig en god sparringspartner på det juridiske område. Et område hvor læger generelt ikke besidder den helt store ekspertise.
Hjemmesiden Praksishandel.dk indeholder megen vigtig information, som var til stor hjælp i optakten til købet af min speciallæge praksis.

Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med advokat Henrik Munck, hvis du har brug for velforberedt og kompetent rådgivning i forbindelse med praksishandel.

Kim Werther

Niels Rasmussen,

Læge

Læs mere
Godt samarbejde.

Jeg oplevede fra sept. 2007-marts 2009 ifm praksissalg med efterfølgende trakasserier med min tidl. samarbejdskollega i 2 solopraksis under samme tag, et særdeles nedslidende og trættende forløb uden anden verbal kontakt med kollegaen, end hvad advokathjælp kunne give.

Selve forløbet af praksishandelen foregik glat uden problemer, tidens prisniveau taget i betragtning.

Praksis blev solgt til eneste interesserede, og alle forhandlinger blev styret kompetent af advokat Henrik Munck, fra hvis hjemmeside praksis var annonceret gennem lang tid. Hans assistance var hurtig, effektiv og resultatorienteret.

Det efterfølgende forløb var særdeles kompliceret med en konstant vanskelig tidl. kollega, med hvis advokat utallige verbale kampe blev udkæmpet.

Denne juridiske krigsskueplads styredes til min fulde tilfredshed af en rolig og altid velforberedt Henrik Munck, for hvilken indsats jeg er ham megen tak skyldig.

Sluttelig må jeg fremhæve en ganske beskeden regning for ca. 1½ års punktlig juridisk hjælp, såvel telefonisk som i hans kontorlokaler.

Hermed min allervarmeste anbefaling.

Helle Hasselbalch,

Speciallæge

Læs mere
En professionel hotline

I marts 2005 overtog Helle Hasselbalch og Michael Bachmann Nielsen Røntgen-Ultralydsklinikken på Frederiksberg.

De vidste, hvad arbejdet gik ud på, men var usikre på de juridiske spørgsmål. Hvordan skriver vi en kontrakt? Skal vi lave delepraksis, eller stifte et anpartsselskab? Hvad nu hvis vi ikke får tilladelse til delepraksis?

– Vi havde brug for professionel rådgivning lige fra starten, siger Helle Hasselbalch, der lagde stor vægt på, at de gennem hele forløbet hurtigt og nemt kunne få fat i deres advokat.

Søren Galatius

 

Læs mere
Nyt samarbejde.

Jeg valgte efter kort tids overvejelse at gå i kompagniskab med 2 kolleger – og vi blev nemt og hurtigt enige om hvorledes vi i praksis skulle samarbejde. Vi kontaktede imidltertid på anbefaling advokat Henrik Munck for at få hans bistand i forbindelse med kontraktskrivningen og hans juridiske rådgivning.

Vi holdt derefter et godt møde med Henrik Munck, hvor vi kom med vores input og hvor han rådgav os og vi fik os en fornuftig snak om, hvad der skulle stå i både interessentskabskontrakten, i overdragelsesaftalen, og  endelig i en ny samarbejds aftale med en kollega som praksis deler lokale med.

Der var mange ting at tænke på i den forbindelse, og det var rart med en kompetent tovholder, der sikrede at alle løse ender blev samlet op, og vi fik en samlet løsning, vi alle sammen er glade for i dag.
Jeg synes, at vi har fået en professionel, nærværende og opfølgende behandling af sagen fra såvel Henrik Munck som hans sekretær.

Michael Nørregaard,

Læge, Nyborg

Læs mere
Hurtig handel.

Stod med en praksishandel der skulle afsluttes indenfor kort tid. Jeg oplevede en professionel tilgang til opgaven og var meget tilfreds med det endelige resultat.

Prismæssigt var jeg overrasket over hvor meget andre advokater forlangte for det samme stykke arbejde. Jeg har anbefalet advokatkontoret til andre.

Hans Raskov,

Speciallæge i kirurgi

Læs mere
Super tilfreds.

I forbindelse med salg af min speciallægepraksis, har jeg været super tilfreds med forløbet, som for mig har været helt ukompliceret.

Henrik har taget sig af alt undervejs og kommunikationen har hele tiden været tæt. Salg af praksis er underlagt mange regler i relation til både Lægeforening og region, og her har Henrik vist, at han har stor erfaring og er meget kompetent. Super glat forløb og bedre resultat end jeg havde forventet.

Flemming Skovsgaard,

Praktiserende læge

Læs mere
En blandet cocktail, tak.

At beslutte sig til at købe en praksis er en ting. At matche til patientgruppens sammensætning en anden ting, der kræver god research, overvejelser og ærlighed om hvem man er, og hvad man vil. Her fortæller en læge om sit valg, og hvordan man undersøger sammensætningen.

I konsultationen langt ude af Nørrebrogade er der stuvende fuldt af patienter. Her kommer børnefamilier, studerende, gamle, kvinder, mænd, en masse danskere og 30-40 % med anden etnisk baggrund end dansk.
– Vi bor jo 500 meter fra Mjølnerparken, som alle snakker om i år, siger praktiserende læge Flemming Skovsgaard bag sit skrivebord. Patientgruppen er præcis, som han foretrækker den.

– Det er en meget blandet flok, men det er ”rigtige” mennesker, på godt og ondt, og ikke kun en lille elitær del af befolkningen, siger Flemming Skovsgaard.
Han tilbragte sidste del af sin uddannelsestid i netop denne klinik, og derfor var han skråsikker i beslutningen, da han en måned senere fik tilbud om at købe en halvpart i sit gamle ”praktiksted”.

Dag med oversættelse
Rent praktisk huser klinikken to faste tolke en dag om ugen. De er gode til de forskellige arabiske dialekter og kan derfor kommunikere med de fleste arabisktalende patienter. Udgifterne til tolke betales af sygesikringen og lægen får en ekstra tillægsydelse, fordi det tager længere tid at gennemføre en tolket konsultation.

– Vi har indført én fast tolkedag, til den store gruppe af arabisktalende patienter, for at være rationelle og undgå ressourcespild. Hvis patienten udebliver, er tolken ikke indkaldt forgæves. Så tager vi bare den næste i rækken, siger Flemming Skovsgaard.

Statistik, tillægsydelser og inventar?
Det er en god ide at spotte patientgruppen, inden man køber en praksis. Ud fra sygesikringens § 100-opgørelse, som er en statistik over de ydelser, der er leveret fra praksis, må man herudfra vurdere, om forretningen bliver, som man har tænkt sig, økonomisk, lægemæssigt og kulturelt.

Desuden er det en god ide at tjekke hvilket udstyr, der følger med den enkelte praksis.

– Hvis du fx er lungeinteresseret, og gerne vil lave flere lungeundersøgelser i fremtiden, er det en fordel, at udstyret allerede findes i din praksis, så du ikke fra starten skal sende dine patienter videre til speciallæger, siger Flemming Skovsgaard. Til nye købere lyder hans anbefaling:

– Det bedste er at få en advokat og revisor, der er specialiserede inden for praksisområdet, til at gennemgå tallene. For det er dem, der i sidste ende bedst kan gennemskue, om tallene virkelig matcher dine ønsker, siger Flemming Skovsgaard.